Om senteret

Velkommen til Bjørneparken Kjøpesenter, midt i Flå sentrum!

Tett på riksvei 7, godt ladetilbud og gode parkeringsmuligheter på begge sider av senteret. Bjørneparken Kjøpesenter har 22 butikker og 3 spisesteder, det perfekte stoppested på reisen!

Senteret har fem innganger tett på parkeringsplassene. Bjørneparken Kjøpesenter byr på en god miks av kjente kjedebutikker og lokale butikker.

Butikker som finnes på senteret

Senteret har det du trenger av et nærsenter, med blant annet matbutikker, vinmonopol, klesbutikker, apotek, sportsbutikk og elektrobutikk. Serveringstilbudene dekker de fleste ønsker; McDonald's, Kraft Pizzeria og Bjørnehiet Café

Toaletter

Kundetoaletter og handicaptoaletter

Finner du to stedet:

  • Mellom Sport 1 og Rema 1 000
  • Mellom Dressmann og hotellet

Leie lokale eller standsplass?

Dette gjelder både Bjørneparken Kjøpesenter og Flå veksthus. Ta kontakt med ass. Eiendomssjef Hanne Kvamme for en uforpliktende samtale: hanne.kvamme@olavthon.no

Hittegods

Gjenglemt, mistet og funnet blir levert i resepsjonen på Thon Hotel Bjørneparken. Kontakt resepsjonen om du har mistet noe.

Bjørneparken

Fra kjøpesenteret er det kort avstand til Bjørneparken – en dyrepark med norske rovdyr, ville hjortedyr og husdyr, i tillegg til at det også er aktiviteter som hinderløype, lekeapparater og berg-og-dal-bane i parken.


Eier av senteret

Bjørneparken Kjøpesenter forvaltes i dag av Thon Eiendom – som er en del av Olav Thon Gruppen.