Meny
 

Om senteret

Bjørneparken Kjøpesenter ligger i sentrum av Flå. Senteret har 16 butikker og 2 spisesteder. I tilknytning til kjøpesenteret ligger også Thon Hotel Bjørneparken med 56 lyse og moderne rom.

Adkomst med bil

Bjørneparken Kjøpesenter ligger like ved riksvei 7 mellom Bergen og Oslo, ca. 1,5 timer med bil fra Oslo, og 6 timer fra Bergen. Senteret har 350 gratis parkeringsplasser for kunder med bil.

 

Adkomst med tog

Bergensbanen, en av Europas mest spektakulære togopplevelser, har avganger et par ganger om dagen fra Flå stasjon (både retning Oslo og Bergen). Fra stasjonen er det ca 1 km til sentrum og Bjørneparken Kjøpesenter. Se nsb.no for mer informasjon og rutetider.

 

Adkomst med buss

Med Hallingbussen tar det 2 timer og 35 min fra Oslo S til Flå Esso. Senteret ligger 100-200 meter nordover fra bensinstasjonen. Se www.nor-way.no for mer informasjon og rutetider.

Ladestasjon for el-biler

Det er El-bil ladere på Bjørneparken Kjøpesenter som lader alle biler. Disse finner du på fremsiden av seneteret mot hovedveien.  

 

Leie stand?

Ønsker du å leie markedsplass eller annonsere på digitale skjermer ved senteret, ta gjerne kontakt med Clear Channel Norway for informasjon/tilbud:


markedsplass@clearchannel.no
Tlf.: 02154


Merk hvilket senter, hvilken periode og hvilken aktivitet forespørselen gjelder.

Kartkoordinater

Breddegrad: 60.4302089
Lengdegrad: 9.4619752

Kontakt informasjon