Bryllupsgavene dere virkelig vil få glede av

Svart gaveeske med konfetti på

Usikker på hva dere skal skrive på ønskelisten til bryllupet? Vi tipser om gaveideene som gjør mer enn bare å fylle opp kjøkkenskapene.

En av de hyggeligste tingene som følger med bryllup er gavene. Selv om det gjerne ikke er det man har fokuset på i forkant eller på selve dagen, er det innmari hyggelig å våkne opp den første morgenen som gift til et bugnende gavebord og en haug av koselige kort.

Før i tiden hadde bryllupsgaver imidlertid en større funksjon, ettersom man gjerne giftet seg både i yngre alder og tidligere i forholdet. Da trengte det ferske ekteparet utstyr som kunne fylle kjøkkenskapene, mens i dag er de fleste brudepar gjerne godt etablert før de gir hverandre sitt ja. Dermed har man kanskje heller ikke et like stort behov for sølvtøy, serviser og kasseroller.

Når ønskelisten skal skrives kan man derfor fort bli sittende og klø seg i hodet og tenke at «vi trenger jo faktisk ingenting». Men hvis dere løsriver dere fra de tradisjonelle ønskene og tenker litt mer moderne og kreativt, finnes det en bråte med gaver som dere kan få stor glede av.

Så til alle dere som ikke vil føre opp porselen og krystallglass, har vi 10 forslag til hva dere kan sette på ønskelisten isteden!