Meny
 

Åpningstider

Man-ons: 10-18

Tors-fre: 10-20
Lørdag: 10-18

Søndag: 12-18

Kontakt

482 52 917 Send e-post

Sport 1 Flå er fullsortiment, men retter seg spesielt mot fjellsport, tur og annet friluftsliv. Med tanke på beliggenheten er det naturlig at vi satser på fjellsport, tur og friluftsliv. Flå er et perfekt utgangspunkt for flotte opplevelser i naturen, og vi skal hele tiden føre det beste utstyret for de beste opplevelsene! Vassfaret er en perle for alle som liker stillheten i skogen, mens høyfjellsområder som blant annet Høgevarde på Norefjell er flotte mål for spreke dagsturer.

 

Sport 1 Flå er del av samme selskap som eier Sport 1 Superstore på Jessheim, Sport 1 Sandberg i Hønefoss og Sport 1 Sandberg på Jevnaker, og vil dermed kunne dra nytte av den store ekspertisen og varekunnskapen disse butikkene har opparbeidet seg. Vi vil også ha et samarbeid når det gjelder varelager og innkjøp.

 

Merker

Salomon, Norrøna, Fjellreven, Kari Traa, Devold, Hestra, Bergans of Norway, Jotunheim, Peak performance, Helly Hansen, Whister, Twentyfour, Ullvang, Swix, Bjørn Dæhlie, Nike, Craft, Adidas, Asics, Hoka, House of hygge, Sorel, Vahuti, Elbe, Whilson, Eagle Products, Helsport, Papa lou, Columbia, Abelica, Inferno, Stiga, Dalbello, Arena, Madshus, Fischer, Alfa, Lexi, Dala og Norway

 

Butikkategori: