Meny
 

Strikkedilla? Se her!

Martine Greftegref kommer for å ha strikkestand

Strikkebølgen er over landet, også i Flå. Nå kan du få med deg alle høstens farger her på senteret. Til helgen skal Jevnaker garn og håndarbeid ha stand. 

Fredag 27. september har Jevnaker garn og håndarbeid stand på senteret. Mellom klokken 10-20 kan du kjøpe garn og oppskrifter, i tillegg til å se mange ferdigstrikkede modeller.
Er du bitt av strikkebasillen, bør du absolutt ta en tur. 

 

Høstens garn og farger


Det er Martine Greftegreff som driver Jevnaker garn og håndarbeid. Hun vil ha med seg garn fra Sandnes, Drops, Dale, Du store alpakka, Cewec og Viking. Det vil være mellom 10-50 % avslag på en rekke garntyper og oppskriftsheftene får du til halv pris. 
- Jeg ønsker å vise frem høstens ulike farger og ulike garntyper, forteller Greftegref.

 Greftegref praktiserer omreisende garnbutikk, helt fra oppstarten av Jevnaker garn og håndarbeid. Hun forteller at folk setter pris på pop up- butikker og peker på at kundene får tilbud de ikke kan få på nett. 
- Garn kan bestilles på nettet, men det er noe eget å kjenne på garnet og se fargene i virkeligheten, sier Greftegref. 

 

Gode tips

 

Greftegref har strikket siden 2009. 14. Februar 2017 åpner dørene til garnbutikken hennes. 

Utvalget av garn har økt de siste årene. Jevnaker garn og håndarbeid har garn fra Sandnes garn, Viking garn, Drops garn, Cewec, House of yarn, for å nevne noen. Det holdes også kurs i butikken. Så det kan godt vanke noen gode tips til dem som kommer innom standen på fredag.

 

Sist endret - 24 september 2019