Meny
 

17.mai 2019

Den store dagen nærmer seg og folk over hele landet gjør seg klar. 

Tenk at dagen nærmer seg! Det er mye å forberede, både stryking, pynting og baking. 

 

 

Det blir mye tråkking og gåing denne dagen, det er lurt å ta meg seg plaster. Boots apotek har 40 prosent på  Blister plaster. Tilbudet varer frem til 19.mai.

 

Hos Normal kan du få det du trenger å kjøpe på forhånd. Her selges det skopuss, sølvpuss, paraplyer og regnponchoer.

 

 

Nille har 17. mai-pynten og Princess har 40 prosent på duker, brikker og løpere. 

Dekket 17. mai-bord

 
 Cubus og Dressmann har klærne.
Førstnevnte har forresten 3 for 2 på sokker og strømpebukser og 3 for 2 på all kosmetikk.

Blomstene finner du hos Pernille. Her er det flotte blomster som pynter opp både ute og inne. 

Noe av det viktigste er vel isen til barna? Den får du på Kiwi. 

Ta en titt på vår butikkoversikt her. 

 

Har du bakt? Her er en knallgod oppskrift på bærkake i glass:

 

 

Ingredienser

Kakebunn:                                  

4 stk egg                                   
120 g sukker                             
120 g hvetemel                       
3⁄4 ts bakepulver
2 ts valmuefrø



Lag:

 

2 kurv bringebær , á 150 g

1 beger kesam vanilje

Eventuelt 8 stk lakrissnor til pynt

 

 

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Vend inn mel og bakepulver med en slikkepott.
  2. Hell røren i en smurt, bakepapirkledd langpanne og dryss på valmuefrø.
  3. Bruk midterste rille i ovn og stek kaken på 200 °C i 8-10 minutter. Avkjøl på rist.
  4. Stikk ut passende små runde kaker av bunnen, har du ikke en utstikker kan du fint bruke et glass til dette.
  5. Legg kake, bær og vaniljekesam lagvis i glass.
Sist endret - 15 mai 2019